Bejelentkezés

Belépés

Elfelejtetted a jelszavad?

Regisztráció

Regisztráció

9695 közúti segélyszolgálati kártya

9695 közúti segélyszolgálati kártya

Függetlenül attól, hogy éppen szabadságra készülsz a családoddal, hogy gyakran utazol vagy hogy a céged gépjármű flottával rendelkezik, bizonyosan feltetted magadnak azt a kérdést, hogy mi történik abban az esetben, ha valamilyen előreláthatatlan esemény lép fel és az út szélén maradsz az autóddal. Vagy mit teszel abban az esetben, ha az alkalmazottjaiddal történik hasonló dolog akkor amikor a cégautókkal közlekednek?

A vontatási szolgáltatások nagyon költségesek, főként, ha hosszabb távolságról van szó. Nem mellékes dolog továbbá az időveszteség sem. Sokkal előnyösebb lenne az, ha nyugodtan indulhatnál útra és olyan előreláthatatlan események esetén, mint amilyenek a műszaki meghibásodások, közúti incidensek, üzemanyaghiány stb., azonnal segítséget kapnál. Így a költségek a legalacsonyabbak lennének és az értékes idődet sem vesztegetnéd.

A 9695 megoldás a tökéletes szabadságra: 9695 közúti segélyszolgálat kártya!

E célból a 9695 széleskörű közúti segélyszolgáltató hálózatot hozott létre, így a segélyszolgáltatók mindig a közelben vannak, bárhol is lennél. Függetlenül attól a körülménytől, amelybe éppen kerültél a 9695 operátorai a hét mind a 7 napján a nap 24 órájából 24 órán keresztül elérhetők és készen állnak arra, hogy segítségedre legyenek.

Függetlenül attól, hogy Románia területén vagy bárhol máshol Európában, sőt akár Törökországban tartózkodsz, vontatási, mentési, hazaszállítási szolgáltatásban részesülsz, sőt számodra és az autó többi utasa számára szállást is biztosítanak abban az esetben, ha a gépjármű javítása több időbe telik.

Ne gondolkozz tovább, vásárold meg most a 9695 kártyák valamelyikét!

Válassz a 9695 közúti segélyszolgálat 3 típusú 15 napig vagy 1 évig érvényes kártyája közül:

Standard 9695 kártya

Olyan gépjárművezetőknek, akik autóval mennek szabadságra Romániába.

Extra 9695 kártya

Olyan gépjárművezetőknek, akik autóval mennek szabadságra Romániába és Európába.

Premium 9695 kártya

Olyan gépjárművezetőknek, akik autóval mennek szabadságra Romániába és Európába (szállás vagy csereautó biztosítással).

A 9695 Romániában először vezeti be a korlátok nélküli mentés közúti segélyszolgálati kártyákat, ezeknek a földrajzi lefedettsége a legnagyobb, amelyen egy gépjárművezető egyáltalán elkalandozhat és ezek a legnagyobb számú közúti segélyszolgálattal rendelkeznek, amelyet el tudunk képzelni!

További részletekért kattints ide!

A szerzőről

Erdélyi Autópiac - Erdély első magyar autós portálja.

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .