Bejelentkezés

Belépés

Elfelejtetted a jelszavad?

Regisztráció

Regisztráció

Autóklíma tisztítás ózonnal + nyereményjáték!

Autóklíma tisztítás ózonnal + nyereményjáték!

Ózonos autóklíma tisztítás gyorsan, vegyszermentesen, környezetbarát módon!

A autóklíma berendezések optimális körülményeket teremtenek a mikroorganizmusok elszaporodásához. A sötét, nedves autóklíma rendszerében megtelepednek és elszaporodnak a gombák, baktériumok, vírusok és kórokozók. A rendszer a levegő keringtetésekor a betegséget okozó anyagokat az utastérbe juttatja, amelyek belélegzéssel az emberi szervezetbe jutnak. Ezeknek a részecskéknek a belégzése nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhet.

Az ózonos fertőtlenítéssel az autóklíma berendezés szétszerelése nélkül, gyorsan, vegyszermentesen, környezetbarát módon történik a tisztítás.

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő és oxidáló anyag. Mivel gáz halmazállapotú, a teljes autóklímát és a szellőzőrendszert átjárja, még a legeldugottabb részeket is. Az ózon 99,9 százalékban elpusztítja a gomba spórákat, mikroorganizmusokat és más kórokozókat és szünteti meg a kellemtelen szagokat (pl. dohányszag,, dohos szag, állatok okozta szagok vagy az elhanyagolt klíma szaga). Az eljárással egyben az utastér fertőtlenítése is megtörténik, és az újra szag-, vírus és baktériummentes lesz. A megszokott klímatisztításnál sokkal hatékonyabb, egyszerűbb és gyorsabb eljárás.

A környezetbarát kezelés kb. 30 percet vesz igénybe, visszamaradó ózon nélkül. Kiemelten fontos, hogy az ózonos fertőtlenítés nem hagy hátra káros vegyületet a szellőzőrendszerben. 100% vegyszermentes ezért kisgyermeket szállító járművek esetében kifejezetten ajánlott az ózonos klíma és utastér fertőtlenítési eljárást választani.

Figyelem! Célszerű a tisztítást évente egyszer elvégezni.

Ha ezeket a problémákat tapasztalja, mindenképp érdemes elvégezni az ózonos autóklíma tisztítást:

  • ha az autóklíma vagy a szellőzőrendszer kellemetlen szagot áraszt
  • ha visszatérő megfázásos tünetei vannak
  • ha az autó utastér kárpitja kellemetlen szagú
  • ha az utastér cigarettaszagú
  • ha Ön allergiás
  • vagy csak szeretné megelőzni a fenti problémákat

 

Ózonos autóklíma tisztításért hívja a 0741-527.383-as telefonszámot. Kedvezményért hivatkozzon az Erdélyi Autópiac oldalra.

Nyereményjáték!

Most lehetőséged nyílik nyerni egy ózonos autóklíma tisztítást a Chip ELD Chiptunning és az Erdélyi Autópiac közös játékában.

Mit kell tenned a nyereményjátékban való részvételért:

 

A nyeremény 3 darab ózonos autóklíma tisztítás, amely a Chip ELD Chiptunning telephelyén kerül elvégzésre, a nyertesekkel előzetesen egyeztetett időpontokban.

A sorsolás egy független sorsolási oldal segítségével történik. A nyertesek nevét weblapunkon és Facebook oldalunkon is kihirdetjük.

Sok sikert mindenkinek!

Ha te is szeretnéd népszerűsíteni szolgáltatásaid az Erdélyi Autópiacon, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy Facebookon.

A szerzőről

Erdélyi Autópiac - Erdély első magyar autós portálja.

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .